SigmaGraft

SigmaGraft

SigmaGraft - The Bone Graft Substitute Specialists

SigmaGraft Biomaterials är en av de ledande tillverkarna av biomaterial som används i dentala och ortopediska operationer för ben- och vävnadsregenerering. Huvudkontoret är baserat i Fullerton, Kalifornien, USA. SigmaGraft samarbetar med tandläkare och forskare över hela världen för att förnya produkter och bygga upp klinisk erfarenhet. Produkterna är kvalitetsregistrerade och säljs över hela världen, och det inkluderar benregenerering, membranprodukter för vävnadsregenerering med mera.

Länkar

SigmaGraft Produkter

InterOss

InterOss® är ett naturligt bentransplantationsmaterial för användare av benaugementerade produkter inom tandvården. Tillverkad av en beprövad flerstegsreningsprocess som endast lämnar en bensammansättning, InterOss® är ett högrenat osteoledande material för benregenerering.


Ikon för Verifierad av gruppen

InterOss Syringe

InterOss® Syringe är gjord av ett naturligt bentransplantationsmaterial för benregenererande användare inom tandvården. Tillverkad av en beprövad flerstegsreningsprocess som endast lämnar en bensammansättning, InterOss® är ett högrenat osteoledande material för benregenerering.

InterCollagen (Kommer snart!)

InterCollagen™ Guide är ett resorberbart kollagenmembran från porcint ursprung avsett för parodontala och/eller tandoperationer. InterCollagen™ Guides täta fibrösa arkitektur förbättrar den mekaniska styrkan, ökar hållbarheten och är lätt att sy. Membranet är en resorberbar barriär som omformas och/eller införlivas av värdvävnaden.

InterOss Collagen Block & Plug (Kommer snart!)

InterOss® Collagen är en oorganisk hydroxiapatit-kollagenkomposit för användning vid parodontit, oral och käkkirurgi. Det är en kombination av 90 % bovint granulat och 10 % porcint kollagenfiber gjutna i block- och pluggform. InterOss® granulat uppvisar en naturlig benmineraliserad struktur, liknande mänskligt ben, och ger en osteokonduktiv miljö för inväxt av det intilliggande livskraftiga benet.