Ett av de viktigaste instrumentet över hela världen

Om Ustomed

Ustomed – det betyder dentala instrument från Tuttlingen (Tyskland), ett av de viktigaste centra för dentala och kirurgiska instrument över hela världen. Ustomed är specialiserat på insatrument till tandläkaren. Företaget designar, utvecklar och distribuerar dentala instrument för tandläkare som arbetar inom alla odontologiska områden. Den nära kontakten med slutkunden garanterar inte bara utmärkt service och utmärkta kompetenser inom området instrumentsterilisering och tandvård, utan är också drivkraften bakom Ustomeds innovationer inom området dentoalveolär kirurgi. Många grundläggande och speciella dentalinstrument som används inom områden som mikrokirurgi, diagnostik och extraktion kommer från Ustomed.

Varför Ustomed?

Kvalitet

Ustomed levererar högkvalitativa produkter och tillämpar strikta kvalitetskontroller för att säkerställa hållbarhet och tillförlitlighet. Produkterna håller genomgående hög kvalitet och uppfyller de högsta kraven.

Innovation

Ustomed arbetar med universitet och opinionsbildare för att hålla sig à jour med den senaste utvecklingen. Detta samarbete säkerställer ständiga förbättringar av produkter och anpassning till de förändrade behoven hos tandläkare.

Komplett sortiment

Ustomed erbjuder olika dentala instrument inklusive kit, engångsprodukter och steriliserings- och förvaringsutrustning. Dessa är designade för tandläkare, käkkirurger, implantologer och paradontologer. Som ett resultat fyller de behoven hos olika tandläkare.

Katalog

För den senaste Ustomed-katalogen, se nedan .Där hittar du ett omfattande urval av högkvalitativa instrument utvecklade av Ustomed. Katalogen innehåller instrumentset, skalpeller & periotomer, kirurgiska saxar och augmentationsinstrument. Om du letar efter något specifikt kanske det inte är tillgängligt direkt i katalogen. Om du inte hittar den, vänligen kontakta oss. Vi är redo att hjälpa dig hitta rätt lösning tillsammans.

Produktsortiment

Dentala instrument

Instrumentsatser

Augmentation

Sterilisering och förvaring

Snabb fakta

Länder
0 +
Distributörer
0
Partners
0