MegaGen R2Gate

Digitala lösningar

Essensen av R2GATE®

Innovativ programvara för implantatbehandling. Ett praktiskt digitalt verktyg för utvärdering, virtuell analys till behandling med optimala resultat. 

Sammanfattning

Bästa verktygen, för de bästa resultaten

Standardiserade CT-värden och färgkodning för optimal placering

Individualiserade borrsekvenser för optimal fixering

Unik användarvänlig applikation för kliniker för att bekräfta
diagnostisk information och slutlig behandlingsplan.

Snabb fakta

Syntetiskt
0 %
nytt ben på 12 veckor
0 %
Olika storlekar
0

R2GATE® Planning

Innovativ diagnostikprogram som analyserar och bestämmer den optimala positionen för implantatbehandling Integrerar all information som krävs för protetisk driven (top-down) implantatpositionering: Protetisk design, Benanalys, Mjukvävnadsform, Bettförhållande

Digital EYE

Färgkodad analys av benmorfologi och densitet Även om CBCT använder 256 nyanser av svartvitt, kan det mänskliga ögat bara se 16st (6%). Därför omvandlar Digital EYE CBCT-nyanserna till fullfärg med en standardiserad ljusstyrka, vilket möjliggör intuitiv analys av benförhållanden för att placera och dimensionera implantatet, bestämma borrsekvensen och förutsäga initial stabilitet även för direktbelastning.

R2GATE GUIDE

Innovativ guidedesign för bekväm och exakt implantatkirurgi. 3D printad guide baserat på av tandläkaren godkänd behandlingsplan. En homogen guide som kombinerar borrstyrningshål, borrstopp och kontroll av hexkopplingen.
Inga metallhylsor eller skedar.

R2gate center finns i Sverige. Kontakta oss för mer information!