MegaGen

MegaGen Implant

Innovating for the future

MegaGen Implant har tekniken och kunskapen för att tillverka produkternas högsta kvalitet i alla processer från råvaruval till förpackad produkt.
MegaGen Implant garanterar att du får perfekta produkter genom noggrant utvalda råvaror, automatiseringsteknik och repetitiva inspektioner.

Länkar

MegaGen

Finns i över 110 länder via mer än 90 distributörer och 12 partners.

Redan från början 2002 har MegaGen alltid handlat om att utveckla de bästa verktygen för att hjälpa tandvårdspersonal att uppnå bästa resultat för sina patienter.

Startade av tandläkare och drivs av tandläkare, är MegaGen respekterade över hela världen för att sätta nya kvalitetsstandarder för framgångsrika implantatbehandlingar.

Utveckla teknik för att förverkliga drömmar och utforma framtidens tandvård.

Science & Heart

Så mycket mer än bara en skruv…
Ett enda implantat kombinerar en djupgående förståelse av mänsklig biologi, den mänskliga funktionen, mekanik, material, design och känsla.

Med mer än 30 års klinisk erfarenhet är alla tandläkare och forskare bakom MegaGen inriktade på att förbättra patientupplevelsen genom att minimera smärta, påskynda läkning, förbättra funktionen och förbättra den slutliga estetiken.

MegaGen AnyRidge

Under 2009 var introduktionen av AnyRidge® implantatsystem en gamechanger. AnyRidge har unika biologiskt inspirerade koncept och erbjuder ett nytt paradigm för bättre prognos och mer framgångsrika kliniska resultat. AnyRidges betydelse som en ny branschstandard har bara fortsatt att växa under de senaste 10 åren, vilket gör den till den globala marknadsledaren.

Innovating for the future - R2GATE®

MegaGen startade ett projekt som hette ”Eureka R2” för att skapa den andra revolutionen inom implantattandvård med hjälp av de senaste materialen och teknikerna för att utveckla ett nytt paradigm för implantattandvård som är enklare, säkrare, snabbare och mer ekonomiskt för både patienter och kliniker.

Innovativ diagnostikprogramvara som analyserar det totala allmäntillståndet för att bestämma den optimala positionen för implantatbehandlingen.